Grigoraş merge pe mâna lui Cadu VIDEO

Grigoraş merge pe mâna lui Cadu VIDEO
Căpitanul lui CFR, Cadu, primeşte credit în continuare de la antrenorul Petre Grigoraş. Portughezul a cerut să nu fie folosit în meciul cu Corona Braşov, din etapa a şasea a Ligii I, pentru a putea trece peste scandalul cu Mircea Rednic şi problemele din viaţa personală, dar acum lucrurile par să se fi rezolvat.

"Cadu s-a prezentat foarte bine şi în această perioadă de pregătire, nu am nimic ce să-i reproşez. El este un subiect mai delicat, toată lumea a sărit pe el dupa episoadele recente şi orice cuvânt a scos s-a interpretat într-un fel sau altul", a declarat Grigoraş, din cantonamentul de la Poiana Braşov, conform Dolce SPort.

La începutul lunii trecute, Cadu s-a certat cu Mircea Rednic, iar conducerea clubului l-a demis pe antrenor. Rednic a declarat atunci că fundaşul este depăşit şi că ar trebui să lase loc tinerilor. Parcă pentru a confirma spusele antrenorului demis, portughezul a avut o evoluţie dezastruoasă contra Stelei, în primul meci cu Grigoraş pe bancă. Clujenii au fost învinşi cu 3 la 0, în Ghencea. Jurnaliştii au aflat şi că fotbalistul ar avea probleme în căsnicie. În cantonamentul de la Poiana Braşov Cadu a lăsat însă o impresie bună şi sunt şanse mari ca el să fie titular în derby-ul Clujului, din 15 septembrie.

Comenteaza