Handbal feminin: ”U” Cluj rămâne fără Cristina Laslo. A semnat cu un club de Champions League

Handbal feminin: ”U” Cluj rămâne fără Cristina Laslo. A semnat cu un club de Champions League
Cristina Laslo (21 ani) va părăsi echipa de hanbdal feminin a Universității Cluj. Jucătoarea crescută de formația ardeleană s-a înțeles cu o formație din străinătate, care a terminat pe locul 4 în actuala ediție de Champions League.

Cristina Laslo a semnat un contract pe doi ani cu gruparea muntenegreană, Buducnost. Viitoarea echipă a lui Laslo s-a clasat pe locul 4 în actuala ediție de Champions League, după ce a fost învinsă cu 20-26 de CSM București în finala mică.

Coordonatorul de joc se află la ”U” din 2011, iar acum este gata să preia ştafeta de la Cristina Neagu, care a susţinut duminică ultimul meci oficial pentru Buducnost, după 4 sezoane petrecute la campioana Muntenegrului.

Fostul director sportiv al Universității Cluj, Cosmin Sălăjan, i-a urat succes tinerei handbaliste într-o postare de pe contul personal de Facebook. Sălăjan a plecat de la "U" pe 29 aprilie, după aproape 11 ani în care s-a aflat la conducerea echipei.

"A crescut alături de noi, și prin muncă și seriozitate a ajuns sus. Campioană mondială la junioare și medaliată cu bronz la tineret, centrul echipei "U" Cluj și al naționalei României, Cristina Laslo face pasul către marea performanță. La 16 ani, Cristina a debutat în Champions League cu ”U” Cluj, iar începând cu sezonul viitor va simți din nou emoția Ligii Campionilor.

Personal, aștept ca pe finalul carierei tale să revii la Cluj, să mai jucăm în Champions League. Am fost alături de ea la fiecare mare performanță, iar în weekendul trecut aceasta și-a decis viitorul, iar noi, cei care o iubim și care îi suntem aproape, trebuia să îi fim alături. Multă baftă, Cris, la Buducnost!", a spus Sălăjan.

Joi, 11 mai, de la ora 20:00, Laslo ar putea bifa ultimul meci în tricoul "alb-negru", atunci când "U" Cluj o va întâlni pe CSM București în optimile Cupei României.

Comenteaza