Plecare oficială din rândurile campioanei. “CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal”

Plecare oficială din rândurile campioanei. “CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal”
| Foto: facebook.com/cfr1907

După ce a pierdut manșa tur a dublei cu Astana, formația din Gruia a mai primit o lovitură. De această dată se confruntă cu o nouă plecare a unui om din conducere.

CFR-ul a început slab noul sezon, cu două înfrângeri identice, 0-1, împotriva Viitorului și Astanei. După debutul ratat din actuala stagiune, “feroviarii” se confruntă și cu probleme la nivelul conducerii. Șeful centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan, și-a anunțat deja plecarea, iar Daniel Stanciu l-a urmat imediat. Directorul sportiv al campioanei susținea recent că s-a gândit la plecare, însă imediat după înfrângerea cu Astana și-a anunțat oficial despărțirea de CFR Cluj.

Stanciu și-a motivat plecarea acuzând mai multe probleme cu care se confruntă campioana. “Eu am luat decizia. Am stat toată noaptea, m-am gândit foarte bine. Am discutat cu patronul echipei, am relaţia pe care o am, e vorba de viitorul meu. Am refuzat să merg în Kazahstan; nu vreau să intru în amănunte, ţine de strategia de la un club.

CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal. Sunt foarte multe persoane cu caractere ciudate care lucrează în fotbalul românesc şi niciodată nu vom progresa cu astfel de persoane. Există aceeași mentalitate ca în urmă cu 10 ani.

Am cerut rezilierea de comun acord a contractului. Dacă nu mă bagă nimeni în seamă, ținând cont că am anumite lucruri stipulate în fișa postului, nu avea sens să mă cramponez. Nu am avut un salariu extraordinar. A fost probabil unul dintre cele mai mici pe care le-am avut în cariera mea de conducător”, a declarat Daniel Stanciu, conform Digisport.

Comenteaza