Începe Show-ul: "U" BT Mobitelco, în faţa primului duel pe teren propriu în campionat

Începe Show-ul:
Învinsă în prima etapă a Ligii Naţionale, "U"BT Mobitelco încearcă să „spargă gheaţa" pe teren propriu, cu Energia Rovinari.

„Studenţii" au pierdut prima partidă a sezonului în deplasare la Oradea, însă vor să se revaneşeze şi să bifeze un succes cu Energia Rovinari în faţa propriilor suporteri. Meciul va începe astăzi, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca.

"U" a început perfect noul sezon, reuşind să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, după o dublă mansă cu SCM Craiova. Săptămâna trecută, clujenii au debutat şi în campionat, dar au fost învinşi la Oradea. Cu toate acestea, „studenţii" nu şi-au pierdut optimismul. „Ne dorim să ajungem o echipă de temut, să fim o echipă care se respectă şi care poate să câştige şi meciuri mai puţin reuşite. Dacă într-adevăr suntem o formaţie care se respectă, trebuie să învingem o învingem cu orice preţ pe Energia Rovinari. E o echipă imprevizibilă, care se bazează mult pe jocul de tranziţie, joacă în viteză şi încearcă aruncări neaşteptate. Aceste aruncări nu sunt tot timpul logice, însă dacă prind o zi bună pot să dea foarte multe puncte. Eu am încredere în forţa noastră şi mizez pe un succes al nostru", a spus înaintea meciului căpitanul echipei Mihai Silvăşan.

„Va fi un meci foarte greu în faţa unei formaţii puternice, care se bazează pe un joc foarte rapid şi atletic al celor trei americani, Darby, Watson, Troupe şi pe un joc consistent sub panou al lui Djapa şi Kakaroudis. Va fi un meci foarte greu, la fel cum vor fi toate meciurile de acasă din acest campionat. Valorile sunt foarte apropiate", a completat şi antrenorul Dorin Pintea.

Preşedintele clubului, Mircea Cristescu, merge şi mai departe şi se gândeşte chiar la câştigarea campionatului în acest sezon. „Baschetul e un sport foarte spectaculos, sunt mulţi fani care dacă văd un slam mai spectaculos sau două faze mai spectaculoase şi chiar dacă echipa pierde, aceşti fani aprecieză calitatea. De aceea noi întotdeauna spunem că obiectivul principal este să jucăm un baschet de calitate. Mi-aş dori foarte mult ca echipa din acest sezon, pe care eu o văd una de caracter şi construită foarte bine, să câştige Cupa României şi , Doamne ajută, chiar campionatul pentru că în ultimii an am ieşit din zona podiumului. Această echipă are capacitatea de a face performanţă", a spus oficialul clujenilor.

Meciul dintre "U" BT Mobitelco şi Energia Rovinari va începe de la ora 19:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca. Bilete se pot achiziţiona şi astăzi, în intervalul orar 16:00-20:00 de la Sala Sporturilor. Un tichet costa 5 lei în partea de sus a sălii şi 10 lei în partea de jos, în timp ce copiii sub 7 ani au accesul gratuit.

Etichete
Comenteaza