Ţinta căpitanului: “Să ajungem în finală anul viitor”

Ţinta căpitanului: “Să ajungem în finală anul viitor”
Baschetbalistul clujean Mihai Silvăşan şi-a prelungit contractul cu “U” Mobitelco şi a dezvăluit pentru site-ul oficial al clubului principalul său obiectiv pentru viitorul sezon: să joace o nouă finală a Diviziei A.

Clujenii Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu, cărora li se adaugă juniorii clubului, sunt numele în jurul cărora se va contura noul "U" Mobitelco după ce oficialii echipei au anunţat demararea unui proiect pentru următorii patru ani. Fosta campioană s-a despărţit deja de Jerome LaGrange, Phillip Jones, David Lawrence şi Vladimir Mijovic, în vreme ce Zoran Krstanovic, Kyndall Dykes şi Tyler Morris au doar şanse teoretice să continue în alb şi negru. Silvăşan speră să joace în sezonul viitor, al 11-lea pentru el la "U", o nouă finală mare a campionatului.

"Intru în al 11-lea sezon cu «U» Mobitelco. În perioada aceasta puteam să iau şi alte decizii, dar am ales să rămân la Cluj. Am avut multe de învăţat de la oamenii de aici. Sper ca sezonul următor să fie mai bun decât cel recent încheiat. Chiar dacă bugetul va fi mai mare sau mai mic, noi ne vom lupta pentru a ajunge în finală şi sunt convins că şi Mircea Cristescu (preşedintele executiv - n. red.) şi Marcel Ţenter (antrenorul principal - n. red.) îşi doresc exact acelaşi lucru şi vor face tot posibilul pentru aceasta", a declarat căpitanul formaţiei clujene. Coechipierul său, Paul Chetreanu, a subliniat că alegerea sa a fost în primul rând una sentimentală.

"Am ales să rămân în continuare la echipa în care am investit atât de mulţi ani şi atât de mult suflet. Ataşamentul pe care îl am faţă de această echipă este unul foarte mare şi, în acelaşi timp, securizant. Am trăit la Cluj şi agonia, şi extazul. Am prieteni de o viaţă în această echipă, prieteni care mă susţin şi în momentele critice, dar şi în cele de bucurie. Faptul că eu şi «Silvă» suntem, să zicem, «o fundaţie de fier-beton» pentru această echipă mă bucură, dar în acelaşi timp îmi dă o responsabilitate faţă de propria mea prestaţie şi faţă de acest club şi de aceşti oameni! Sper ca anul ce urmează să nu mai fim bântuiţi de accidentările de care am avut parte anul acesta, să formăm o echipă cu un elan tineresc şi să jucăm baschetul de calitate din ultimii ani, chiar dacă au mai fost şi mici sincope. Nu în ultimul rând, vreau să apreciez fanii acestei echipe, care chiar şi anul acesta, când am avut un an mai slab, ne-au fost alături şi ne-au susţinut în cele mai debusolante momente", a conchis fundaşul lui "U" Mobitelco.

 

 

Etichete
Comenteaza