Întăriri pentru ofensiva campioanei. Revenire surprinzătoare în Gruia

Întăriri pentru ofensiva campioanei. Revenire surprinzătoare în Gruia

CFR Cluj continuă campania de achiziții, iar după transferul lui Debeljuh și acordul cu Vojtus, “feroviarii” își doresc un alt atacant.

Finalul sezonului trecut a consemnat mai multe plecări importante din Gruia, printre acestea fiind cele ale lui George Țucudean și Lacina Traore. Astfel, campioana a rămas cu doar doi atacanți, Mario Rondon și Billel Omrani, ultimul fiind accidentat.

CFR s-a mișcat repede și a reușit transferul lui Gabriel Debeljuh, care a și debutat în jocul cu Academica Clinceni. Din echipa ilfoveană, clujenii au ajuns la un acord cu Vojtus, iar transferul slovacului urmează să fie oficializat.

Cu toate acestea, “feroviarii” pregătesc și o revenire surprinzătoare. Trupa din Gruia îl dorește pe Cristian Lopez, atacant ce a mai trecut pe la CFR și a înscris de 18 ori în 51 de apariții în tricoul vișiniu. Dan Petrescu este cel care va decide dacă transferul va fi realizat în zilele următoare.

După plecarea din Gruia, Lopez a mai evoluat la Lens, Angers, Hatta Club și Las Palmas. Singurul trofeu din palmaresul atacantului spaniol este Cupa României cucerită în 2016 alături de CFR Cluj.  

Comenteaza