Interes mic pentru bilete la CFR - Bayern, la prânz, la casieriile stadionului

Interes mic pentru bilete la CFR - Bayern, la prânz, la casieriile stadionului
Doar câteva persoane se aflau în jurul orei 13.30 la casieriile stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, din cartierul Gruia, pentru achiziţionarea unui bilet la meciul CFr Cluj – Bayern Munchen, programat în 3 noiembrie, în condiţiile în care tichetele s-au pus în vânzare la casele de bilete astăzi.
La ora deschiderii casieriilor numărul celor care au dori cumpărarea unui bilet a fost mai mare, conform unuia din angajaţii caselor de bilete.

La ora redactării acestei ştiri, la peluza I, unde au fost puse în vânzare cele mai ieftine bilete, la preţul de 60 de lei, mai erau disponibile mai puţin de 40 de bilete, în rândurile 6 şi 7, unde vizibilitatea nu este cea mai bună.

Explicaţia este, conform reprezentanţilor caselor de bilete, că suporterii clujeni au cumpărat multe tichete la peluză online, modalitate prin care biletele au fost disponibile din 21 septembrie.

Reprezentanţii clubului nu îşi fac probleme foarte mari şi spun că vânzările la casele de bilete vor creşte în zilele următoare: "Online vânzările au mers ok. E abia prima zi, anunţul cu privire la vânzarea tichetelor şi la casele de bilete a fost dat doar luni", a precizat Mihai Pop, responsabil cu vânzarea biletelor.

În contextul în care echipa germană este una dintre cele mai tzitrate din Europa, iar CFr-ul joacă mai bine în ultima perioadă, reprezentanţii clubului estimează că asistenţa va depăşi nivelul celei de la meciul cu FC Basel, când la partidă au asistat peste 9.000 de spectatori.

Preţul biletelor la partida CFR Cluj – Bayern Munchen, care se va disputa în 3 noiembrie, de la ora 21.45, în grupa E a Ligii Campionilor, variază între 60 şi 450 de lei.

Biletele online pot fi achiziţionate până în data de 18 octombrie, la ora 9.

Comenteaza