ÎNTOARCEREA ACASĂ Start pentru inaugurare: din 25 septembrie, bilete la meciul “U”- Kuban

ÎNTOARCEREA ACASĂ Start pentru inaugurare: din 25 septembrie, bilete la meciul “U”- Kuban
Oficialii Universităţii vor anunţa în perioada următoare preţurile la bilete pentru partida cu ruşii de la Kuban Krasnodar, joc ce va consfinţi revenirea “studenţilor” acasă.

În mai puţin de o lună, fanii Universităţii Cluj îşi vor putea încuraja favoriţii pe noul stadion din Cluj, o arenă de cinci stele care va fi inaugurată într-o partidă cu formaţia lui Dan Petrescu şi Cristi Pojar, Kuban Krasnodar, pe 11 octombrie. Se anunţă un eveniment special, ce va rămâne în istoria clubului, astfel că oficialii Universităţii vor să umple stadionul de 30.500 de locuri. Tocmai de aceea, conducerea vrea să ofere tuturor posibilitatea să participe la eveniment, având în intenţie să fixeze preţuri accesibile la bilete, care ar putea varia între 15 şi 70 de lei, în funcţie de loc şi vizibilitate.

Preţurile finale vor fi anunţate în zilele următoare. Conducerea ar putea opta să meargă pe aceeaşi linie şi la partidele din campionat. Astfel, în sectorul galeriei, situată la nivelul superior al peluzei dinspre hotel Sport, preţul unui tichet se va ridica undeva la preţul de 15 sau 20 de lei. Cele mai mari preţuri vor fi la tribuna 0, din vecinătatea zonei VIP. Acolo, doritorii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar până la 70 de lei pentru a vedea un meci al "Şepcilor roşii".

În prezent, departamentul de marketing lucrează şi la un pachet de abonamente, însă acestea se vor pune în vânzare doar pentru returul Ligii I. Până la partida cu formaţia Kuban Krasnodar, "studenţii" vor mai juca în campionat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Târgu Mureş şi Gaz Metan Mediaş. Pe 11 octombrie va avea loc inaugurarea arenei, iar în etapa a X-a "studenţii" vor susţine primul meci oficial pe Cluj Arena, urmând să primească vizita lui FC Braşov.

(D.S.)

 

 

Comenteaza