Învinsă de Dnepr, Pandurii aşteaptă prima victorie în Europa League la Cluj

Învinsă de Dnepr, Pandurii aşteaptă prima victorie în Europa League la Cluj
Echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a fost învinsă cu scorul de 4-1 joi seară, în deplasare, de Dnepr Dneprpetrovsk, într-un meci din grupa E a Europa League. Gorjenii speră la prima victorie în grupă pe 12 decembrie când vor întâlni pe Cluj Arena formaţia Paços de Ferreira.

Golurile echipei ucrainiene au fost înscrise de Kalinic (în minutul 12), Zozulya (56), Shakhov (86) şi Kravchenko (90), în timp ce pentru gorjeni a marcat Eric, în minutul 70 din penalty.

Pandurii a evoluat în următoarea formulă: Mingote, Momcilovici, Christou, Rada II, Pleaşcă, Breeveld, C. Cristea, Ciucur, Eric, Buleică, Adrovici.

În celălalt meci al grupei E Paços de Ferreira a remizat pe teren propriu cu Fiorentina, scor 0-0.

După primele 5 meciuri, clasamentul grupei E este următorul:

1. Fiorentina, 13 puncte

2. Dnepr, 12 p

3. Paços de Ferreira, 2 p

4. Pandurii Tg. Jiu, 1 p

În ultimele meciuri din grupă, pe 12 decembrie Pandurii va juca acasă, pe Cluj Arena, cu Paços în timp ce Fiorentina va întâlni pe teren propriu Dnepr.

În precedentele două partide disputate pe Cluj Arena gorjenii au fost învinşi cu 0-1, de Dnepr, respectiv cu 1-2 de Fiorentina. În meciul cu echipa italiană Pandurii a condus mai bine de 50 de minute, după un gol superb, din foarfecă, al lui Eric, dar a fost egalată în minutul 86, respectiv învinsă, în prelungiri.

Comenteaza