Ioan Ovidiu Sabău, contract semnat cu "U" Cluj pe 2 ani

Ioan Ovidiu Sabău, contract semnat cu "U" Cluj pe 2 ani
| Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Ioan Ovidiu Sabău are contract semnat cu "U" Cluj. În ciuda zvonurilor din ultimul timp și a declarațiilor tehnicianului, care s-a arătat dispus să renunțe la post, conducerea clubului i-a transmis că e susţinut la echipă.

Cu o serie de 6 meciuri în care a reușit doar o victorie, Ovidiu Sabău s-a arătat dispus să cedeze locul de pe banca tehnică. Apoi au apărut o serie de zvonuri, potrivit cărora conducerea Universităţii Cluj purta negocieri cu alţi antrenori. 

Radu Constantea a ținut să confirme că Ioan Ovidiu Sabău se poate baza în continuare pe sprijinul conducerii. Contactat de Sport pe Surse, Radu Constantea a dezvăluit că antrenorul are contract pentru încă un sezon. 

”(Sabău – n.r.) Are contract și pentru sezonul următor, când a semnat a semnat pentru doi ani”, a declarat președintele lui U Cluj pentru sursa citată.

"Domnul Ioan Ovidiu Sabău se află sub contract cu FC Universitatea Cluj și lucrează deja, de mai multe săptămâni, împreună cu staff-ul său și cu directorul sportiv, la evaluarea lotului, la strategia de transferuri și la programul de pregătire din această vară, pentru a putea atinge obiectivele în sezonul următor.

În același timp, clubul lucrează pentru a pune la dispoziția staff-ului sportiv bugetul care să permită atingerea obiectivelor. Recentele “informații” legate de schimbarea antrenorului principal, furnizate “pe surse” de diverși oameni “de fotbal”, au ca scop destabilizarea clubului", a fost mesajul transmis în comunicatul Clubului Universitatea Cluj în urmă cu 2 zile. 

Comenteaza