Ioan Ovidiu Sabău îi liniștește pe fanii Universității Cluj: „Nu abandonez”/ Ce a spus de relația cu primarul Boc

Ioan Ovidiu Sabău îi liniștește pe fanii Universității Cluj: „Nu abandonez”/ Ce a spus de relația cu primarul Boc
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul a decis să rămână la Universitatea Cluj, după ce a primit mesaje de încurajare prin care oficialii clubului și suporterii „șepcilor roșii” l-au asigurat că are parte toată încrederea și susținerea lor.

Ioan Ovidiu Sabău a făcut lumină pentru Prosport, după ce declarația sa a fost interpretată de unii ca o potențială demisie: „Nu abandonez. Vreau să ridic nivelul echipei, alături de cei care conduc destinele. Nu mi-am pierdut încrederea în jucător și mulți dintre ei sunt jucători și oameni deosebiți. Acestea sunt lecții din care să învățăm, ca să nu mai ajungem în astfel de momente. Trebuie să învățăm fiecare”, a afirmat Sabău.

Antrenorul Universității Cluj spune că inclusiv mesajul suporterilor a fost foarte important pentru el. Peluza Șepcile Roșii a transmis o scrisoare de susținere către Sabău.

De asemenea, a contat foarte mult și un mesaj venit de la, poate, cel mai important susținător al Universității. Sabău s-a bucurat când a văzut că și primarul Emil Boc îl susține. Edilul din Cluj Napoca i-a trimis un mesaj de încurajare după înfrângerea cu CFR, 0-4.

„M-a încurajat foarte mult, de fiecare dată. Este un om echilibrat, un om deosebit. În cele mai grele momente am primit mesaj de încurajări de la dânsul. Și din Japonia și de peste tot. În momentele grele se vede caracterul oamenilor. Este om deosebit și foarte echilibrat. Asta îți dă forță, îți dă încredere”, a povestit Sabău pentru Prosport.

„Am primit mesaje de încurajări de la dânsul nu doar acum. Și după meciul cu Dinamo și după cel cu Voluntari și după cel cu Iași. Și cei din conducerea clubului, la fel. M-au încurajat și au spus că împreună și cu răbdare trebuie să încercăm să progresăm. Când lucrurile nu merg eu știu să mă dau la o parte, știu unde am greșit”, a mai spus antrenorul „studenților”.

Comenteaza