Îşi fac curaj după înfrângerea de la Craiova: „Câştigăm acasă şi ne calificăm"

Îşi fac curaj după înfrângerea de la Craiova: „Câştigăm acasă şi ne calificăm
„U" BT Mobitelco a pierdut manşa tur din prima rundă a Cupei României, scor 78-82, la Craiova, cu SCM, însă antrenorii echipei clujene sunt convinşi că diferenţa se poate remonta în returul de la Cluj, de joi.

Antrenorul principal, Dorin Pintea, crede că diferenţa dintre cele două echipe a fost făcută în primul sfert, când oltenii s-au dus la 11 puncte. „U" BT Mobitelco a început cu o înfrângere noul sezon competiţional de baschet masculin, însă păstrează şanse mari de calificare în sferturile Cupei României. În manşa tur din runda inaugurală a competiţiei, clujenii au pierdut la patru puncte disputa de la Craiova, iar joi trebuie să învingă la aceiaşi diferenţă, însă oltenii să marcheze mai puţin de 78 de puncte.

În caz contrar, doar o diferenţă de la cinci puncte în sus îi duce pe „studenţi" în sferturi. „A fost un meci destul de echilibrat, dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile avute în momentele noastre de dominare şi aici am pierdut partida. Am depus efort în apărare, am revenit la conducere în sfertul trei, dar nu a fost suficient. Este doar prima repriză dintre noi şi Craiova. Ei conduc cu patru puncte, dar avem la dispoziţie o săptămână să reglăm problemele. Sper să câştigăm meciul de joi şi să mergem în semifinale", a spus Dorin Pintea, după primul său meci oficial ca antrenor principal al „U" BT Mobitelco.

Directorul tehnic, Milorad Perovic, este convins că echipa sa poate merge mai departe după returul de la Cluj. „Am făcut două greşeli mari în ultimele minute ale meciului de la Craiova şi de aceea am pierdut la patru puncte. Mai avem o şansă şi sunt ferm convins că putem câştiga la o diferenţă care să ne asigure calificarea", a spus Perovic.

Partida retur din runda inaugurală a Cupei României, dintre „U" BT Mobitelco şi SCM Craiova, se va juca joi, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian", şi va fi transmisă în direct de Digisport 2.

Etichete
Comenteaza