Foto "Luptăm împreună!": La pas prin oraşul Frankfurt, cu tricoul echipei naționale / Suporterii: "Sunteți România noastră!"

"Luptăm împreună!": La pas prin oraşul Frankfurt, cu tricoul echipei naționale / Suporterii: "Sunteți România noastră!"
https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Partida decisivă pentru calificarea în optimile EURO 2024 a echipei naţionale dintre Slovacia şi România, se joacă miercuri 26 iunie, de la ora 19:00. 

Tricolorii s-au antrenat marţi la Frankfurt înaintea meciului cu Slovacia care ne poate duce în optimile de finală ale EURO 2024. 

O galerie foto a oraşului german care găzduieşte partida Slovacia - România, luat la pas cu tricoul galben al naţionalei a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a selecţionatei ţării.

"Luptăm împreună!" este mesajul Naţionalei pentru suporterii care au făcut deplasarea în Frankfurt, dar şi pentru cei din ţară care vor fi alături de băieţii lui Edi Iordănescu. 

- Voi ați schimbat percepția lumii asupra României! Vă susținem din toată inima! Să aveți încredere în voi! Doamne ajută!
- Noi românii din Germania vă iubim nemărginit, necondiţionat. Hai echipa României. Mulţumim că ne reprezentaţi ţara cu onoare şi curaj.
- Luptați cu mult curaj, cu multă determinare, cu multă încăpățânare și cu satisfacția că sunteți România noastră!, au fost câteva dintre mesajele de încurajare postate de suporteri pentru fotbalişti. 

Comenteaza