La patru puncte de „sferturi”: „U” BT Mobitelco joacă azi returul cu Craiova

La patru puncte de „sferturi”: „U” BT Mobitelco joacă azi returul cu Craiova
După ce au pierdut în Oltenia la o diferenţă de patru puncte, 78-82, jucătorii de la „U” BT Mobitelco sunt convinşi că vor remonta azi situaţia în returul de la Cluj şi se vor califica în sferturile Cupei României.

Antrenorul Dorin Pintea a analizat partida de săptămâna trecută şi crede că jucătorii săi pot să întoarcă soarta calificării în favorarea lor, asta dacă vor fi concentraţi pe finalul disputei. Craiova primeşte şi întăriri, în sensul că Travis Bureau şi-a ispăşit perioada de suspendare şi va fi pe parchet în duelul de azi.

„Cred că în acest moment şansele sunt 50-50%. Cine va gestiona mai bine finalul de meci se va califica în turul următor. S-a văzut în meciul tur că nu a contat prea mult faptul că au avut doi jucători suspendaţi. Craiova are baschetbalişti foarte buni, cu experienţă, iar acolo au câştigat fără aportul lui Dzambic şi Bureau. Noi trebuie să ne fructificăm avantajele, iar jucătorii noştri, care nu au dat randament, sper să joace mai bine mâine (azi - n. red)", a spus Pintea.

Pentru a se califica în turul următor al Cupei, „U" BT Mobitelco trebuie să câştige azi la o diferenţă de cel puţin patru puncte, iar adversarii să nu marcheze mai mult de 78. Altfel, „U" are nevoie de minimum cinci puncte avans la final pentru a merge mai departe. În Cupă, partidele se pot încheia şi cu scor egal. Meciul dintre „U" şi Craiova se va juca la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian", urmând a fi transmis de Digisport 2.

 

Etichete
Comenteaza