Lazăr, cu “șapcă roşie”: “Cea mai bună ofertă din Liga I e de la «U»”

Lazăr, cu “șapcă roşie”: “Cea mai bună ofertă din Liga I e de la «U»”
Mijlocaşul Rapidului a confirmat, pentru ZIUA de CLUJ, că este la un pas să semneze cu Universitatea, mutarea urmând a se perfecta în această săptămână.

Universitatea e pe cale să dea cea mai tare lovitură pe piaţa transferurilor din această vară. "Şepcile roşii" negociază intens cu mijlocaşul Rapidului, Costin Lazăr, iar acesta e foarte tentat să dea curs ofertei din Ardeal. Lazăr a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că propunerea venită din partea lui Florian Walter este cea mai bună dintre cele primite până acum, peste contractul propus de Rapid Bucureşti.

Costin Lazăr şi-a încheiat contractul cu echipa giuleşteană în această vară, iar imediat a devenit unul dintre cei mai căutaţi jucători din Liga I. Prima ofertă venită pe adresa mijlocaşului a aparţinut Astrei Ploieşti, însă cele două părţi nu s-au înţeles la bani. Apoi, după instalarea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică, Rapidul a încercat să-l convingă pe mijlocaş să semneze prelungirea contractului, însă şi în acest caz negocierile au intrat în impas tot din pricina pretenţiilor financiare. Universitatea a mutat ultima şi sunt şanse mari să fi pus pe masă oferta câştigătoare.

Costin Lazăr a declarat ieri, pentru ZIUA de CLUJ, că varianta propusă de Florian Walter este cea mai consistentă dintre cele primite şi se gândeşte serios să o accepte. "Am discutat cu cei de la «U» în această săptămână. Oferta venită de la Cluj e cea mai bună primită din Liga I, peste ce mi-a oferit Rapidul. Am rămas înţeleşi că în această săptămână le voi da răspunsul final", a spus Costin Lazăr. Mijlocaşul a dezvăluit şi motivele care l-au determinat să se gândească serios să semneze cu "U": fanii "Şepcilor roşii" şi posibilitatea de a evolua pe un stadion de cinci stele, Cluj Arena. "Fanii Universităţii sunt printre cei mai frumoşi din România. La fel cum se întâmplă şi la Rapid, suporterii lui «U» îşi încurajează echipa din primul până în ultimul minut, pur şi simplu îşi împing jucătorii de la spate. Am văzut şi acum câţi au fost la Mediaş, deşi distanţa e de vreo 100 de kilometri. E foarte important că la Cluj se construieşte un stadion la cele mai înalte standarde, iar asta e o garanţie a proiectului de la «U». Eu cred că echipa poate termina în primele patru", a mai spus Costin Lazăr.

Singurul impediment rămas în calea mutării lui Lazăr la "U" Cluj este dorinţa jucătorului de a evolua în străinătate. Presa centrală a anunţat în ultimele zile că două echipe din Rusia, Volga Nizhny Novgorod şi Kuban Krasnodar, ultima antrenată de Dan Petrescu, ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui Lazăr. Mijlocaşul a recunoscut şi el că şi-ar dori să evolueze în străinătate. "Eu încă aştept o ofertă concretă şi convenabilă din stăinătate. Ar fi o aventură interesată pentru mine din toate punctele de vedere. Ştiu că sunt câteva echipe interesate de mine, dar momentan nu pot da niciun nume", a mai spus Lazăr.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a evoluat în 24 de meciuri pentru Rapid în sezonul trecut, fiind trecut o perioadă pe "linie moartă" din cauză că n-a dorit să semneze prelungirea contractului. Jucătorul este cotat la 2,7 milioane de euro de către site-ul german de analiză a pieţei fotbalistice, transfermarkt.de.

 

 

Etichete
Comenteaza