Liceenii din Cluj-Napoca se întrec la baschet şi fotbal, de astăzi

Liceenii din Cluj-Napoca se întrec la baschet şi fotbal, de astăzi
Un număr de 12 echipe de fotbal şi alte opt de baschet s-au înscris la prima ediţie a campionatului şcolar la baschet şi fotbal, care începe astăzi la ora 15, la Baza Sportivă Unirea.

Aici se dispută două meciuri în această după-masă: unul din grupa A, Colegiul Tehnic "Napoca" - Liceul Teoretic ,,Eugen Pora'', şi unul din grupa B, Liceul „Victor Babeş" - Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior". Tot astăzi, o oră mai târziu, este programat meciul dintre Colegiul Naţional „George Bariţiu" şi Liceul Teoretic „Bathory Istvan", pe terenul colegiului "Gheorghe Şincai". Turul se desfăşoară în cinci etape, pân în 20 octombrie, iar returul este programat pentru luna martie a anului viitor.

În ce priveşte competiţia de baschet, aceasta debutează marţi la ora 15.30, cu partida dintre Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" şi Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu", în sala de sport a Colegiului Tehnic de Construcţii "Anghel Saligny". Tot atunci este programată şi disputa dintre Liceul Teoretic "Bathory Istvan" şi Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", care va avea loc în Sala de Sport a acestuia din urmă.

 

În competiţie sunt înscrise opt echipe, care au fost împărţite în două grupe, ce dispută trei etape în tur, până în 8 noiembrie, şi în alte trei etape în retur, din primăvară.

Comenteaza