“Lupii galbeni” vin pe Cluj Arena. Ogăraru: “Petrolul e favorită”

“Lupii galbeni” vin pe Cluj Arena. Ogăraru: “Petrolul e favorită”
“Studenții” au sâmbătă, la ora 20:30, un examen infernal, cu Petrolul lui Gigi Mulțescu.

"Întâlnim o candidată la titlu, o favorită în această confruntare, dar suntem pregătiți pentru orice adversar", transmite antrenorul "alb-negrilor", George Ogăraru. Partida dintre "U" Cluj și Petrolul Ploiești va putea fi urmărită pe Look Tv, dar și în format live-text, pe website-ul ziuadecj.ro.

Cu un joc oscilant de la un meci la altul, "U" tremură în campionat, unde n-a mai bătut pe nimeni din etapa a zecea (2-0, acasă, cu Pandurii) și e pe locul 12 în clasament. "Studenții"
s-au întors cu un punct norocos de la Mediaș, dar au handicapul unui program infernal în următoarele etape. Sâmbătă, la Cluj, vine Petrolul, apoi urmează deplasarea de la Giurgiu, cu Astra. Pe 3 în Liga I, "Lupii galbeni" sunt favoriții hârtiei, crede Ogăraru, care așteaptă o surpriză din partea elevilor săi, mai ales că va avea tot lotul valid. "Găzarii" s-au încurcat etapa trecută cu codașa Oțelul Galați (0-0), chiar pe "Ilie Oană", după un meci în care Hotoboc a făcut minuni în poarta fostei campioane.

"Petrolul rămâne o candidată la titlu, o echipă cu jucători valoroși, cu experiență. E favorită în această confruntare, dar suntem pregătiți pentru orice adversar. I-am urmărit și sperăm la cele trei puncte. La meciul lor cu Oțelul a strălucit portarul Galațiului, dar important este să ne bazăm pe jocul nostru. Avem toți jucătorii disponibili, un lucru inedit, care ne bucură, însă ne dă și bătăi de cap în privința conturării primului "11". Adi Borza e bine, se antrenează de două săptămâni cu noi. Vlad Morar și-a revenit și el, dar mai are de lucrat la partea fizică. Avem evoluții oscilante și sper să reglez acest lucru. Oricum, se vede o creștere în jocul nostru", a declarat antrenorul Universității.

De cealaltă parte, Gigi Mulțescu nu îi va avea la dispoziție pe Mustivar, Marinescu și Fanchone, accidentați, în vreme ce Teixeira și Gerson au, la rândul lor, probleme medicale. Totuși, ultimii doi ar putea fi recuperați până la startul jocului.

"U" a eliminat Petrolul din Cupa Ligii, ce-i drept, după un meci în care tehnicianul de atunci al ploieștenilor, Răzvan Lucescu, a aliniat echipa a doua, dar în campionat nu a mai învins-o din vara anului 2011. Clujenii s-au impus, atunci, cu 3-2, partida jucându-se pe stadionul din Mediaș.

Biletele pentru meciul de sâmbătă costă 10 lei la peluză, 20 de lei (Tribuna a II-a) respectiv 30 de lei (Tribuna I).


"Ne-am fi dorit CFR-ul în cupă"

Universitatea va juca împotriva Pandurilor în "sferturile" Cupei României, însă George Ogăraru a recunoscut că l-ar fi încântat un duel cu rivala CFR 1907. "Ne-am fi dorit CFR-ul, dar pot spune că Pandurii e un adversar bun. Pornim ca favoriți și cred că avem puterea să trecem de ei. Nu în contextul crizei financiare de la CFR mi-aș fi dorit acest meci, ci pentru că am fi avut ceva de demonstrat. În campionat, dacă am fi jucat 11 contra 11, nu cred că am fi pierdut", a mai completat antrenorul "Șepcilor roșii".


Gravenberch: "Fiți alături de noi!"

Atacantul Danzell Gravenberch le-a transmis un mesaj fanilor înaintea meciului de sâmbătă. La ultimul partidă disputată pe Cluj Arena, cu Viitorul Constanța, s-a înregistrat o audiență rușinoasă, de numai 1.460 de spectatori. "Ne așteaptă o partidă grea, împotriva unei echipe bune, dar cred în calitatea jocului nostru și într-un rezultat pozitiv. Mă simt bine aici, la Cluj, îmi place la Universitatea. Suporterilor le transmit să vină la meci, să fie alături de noi în număr mare", a conchis olandezul.

 

 

Comenteaza