Mandorlini, înainte de duelul ultimelor două campioane: "Trebuie să dăm totul pentru victorie"

Mandorlini, înainte de duelul ultimelor două campioane: "Trebuie să dăm totul pentru victorie"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj și Farul Constanța se întâlnesc în Gruia, în partida care închide etapa cu numărul 14 din sezonul regulat al Superligii.

După două remize împotriva unor nou-promovate, Dinamo și Oțelul, "feroviarii" se pregătesc pentru întâlnirea cu trupa lui Gică Hagi, campioana en-titre. Andrea Mandorlini recunoaște că duelul va fi unul complicat pentru echipa sa, însă în ciuda problemelor de lot, CFR Cluj țintește victoria. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Întâlnim Farul, campioana în exercițiu. E o echipă care are o idee bună de joc, are jucători tineri de mare calitate. Va fi un meci important.

Din păcate, de fiecare dată când avem șansa să ne apropiem de FCSB nu reușim. Mâine vom avea parte de un meci foarte greu, dar trebuie să dăm totul pentru victorie.

Nu am pierdut până acum acasă. Eu sunt mulțumit de rezultatele pe care le-am avut, având în vedere și probleme de lot pe care le avem. Îmi doresc să facem un pas în plus. Trebuie să dăm totul pentru victorie",

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța se va disputa luni, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Farul!

Comenteaza