Mandorlini lămurește situația lui Deac: "E un jucător important, însă echipa este mai presus decât toți jucătorii"

Mandorlini lămurește situația lui Deac: "E un jucător important, însă echipa este mai presus decât toți jucătorii"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul a oferit puncul său de vedere în legătură cu situația experimentatului fotbalist al formației din Gruia.

În urma declarațiilor făcute de tatăl jucătorului în urma cu câteva zile, a ieșit la iveală un posibil război între Andrea Mandorlini și Ciprian Deac. La fel ca mijlocașul, italianul neagă și el existența unor tensiuni în cadrul echipei. Mai mult, tehincianul a oferit punctul său de vedere în legătură cu cele întâmplate.

"Am vorbit cu Ciprian, l-am înțeles, chiar și pe tatăl lui. E încă norocos că are șansa să vorbească cu tatăl lui. Eu din păcate nu mai am această șansă. Îl înțeleg, știu că tatăl lui vrea să îl protejeze. Informațiile care au ieșit erau personale, oarecum contra antrenorului.

A ieșit dintr-o parte că eu aș avea o problemă cu jucătorul. Ciprian Deac e un jucător important pentru echipă, însă echipa este mai presus decât toți jucătorii. El trebuie să fie util echipei. Eu pot greși în alegeri, dar acum cred ca suntem bine, suntem pe drumul cel bun.

Eu am schimbat sistemul de joc pentru a-l pune într-o situație favorabilă pe Cipri Deac. Alegerea mea de a juca 4-3-1-2 a fost pentru a-l favoriza în fața altor jucători. În vestiar nu sunt probleme.

Noi trebuie să facem ce știm mai bine, poate că am făcut greșeli, însă nu de gestionare a vestiarului. În fața mea toți sunt egali, ei sunt cei mai buni și trebuie să se comporte ca cei mai buni", a explicat tehnicianul.

Comenteaza