Maratonul Apusenilor, sâmbătă la Cluj, cu 300 de participanţi.

Maratonul Apusenilor, sâmbătă la Cluj, cu 300 de participanţi.
Prima ediţie a Maratonului Apusenilor, cea mai amplă competiţie din zonă, are loc sâmbătă în staţiunea Muntele Băişorii din Cluj-Napoca.

Competiţia începe sâmbătă la ora 9 în staţiunea Muntele Băişorii, de unde concurenţii pornesc pe circuitul de trail-running care se desfăşoară în zona de sud-est a masivului Gilău-Muntele Mare, între staţiunea Muntele Băişorii şi valea Posaga, La Plopiş, Buhuia, Şesul Cald, Pietrele Mărunte, Crucea Crencii, Bocşeşti, Dealu Ticului, Săgagea, Belioara, Dealu Bilii, La Mateoaie, Româneasa, La Stiolne, La Zapozi/Zapodie, Dealu Boinic, Valea Vadului şi se încheie la Colibele Jerenilor.

"Avem reacţii pozitive din partea concurenţilor în ceea ce priveşte traseul de la Maratonul Apuseni. L-am creat cu gândul la alergători si credem că va fi un maraton must-run în cadrul competiţiilor montane din România", spune coordonatorul Dana Zaharia. Înscrierile online în competiţie s-au încheiat, însă cei care vor se pot prezenta la faţa locului pentru a se înscrie la eveniment. La această ediţie, prima a competiţiei, sunt aşteptaţi peste 300 de alergători profesionişti şi amatori.

 

 

Comenteaza