Camora, despre situația CFR-ului: “E mai complicată decât în insolvenţă”

Camora, despre situația CFR-ului: “E mai complicată decât în insolvenţă”
Mario Camora | Foto: Mediafax Foto, Dragos Pascaneanu

Căpitanul campioanei susține că perioada de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus este mai complicată pentru membrii echipei decât cea în care trupa din Gruia era în insolvență.

Sosit în 2011 la CFR Cluj, Mario Camora a fost alături de “feroviari” în cele mai complicate momente ale clujenilor din ultimii ani, perioada când clubul s-a aflat în insolvență. Chiar dacă situația este una diferită acum, căpitanul clujenilor compară perioada de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus cu cea a insolvenței.

“Cu banii avem noroc, până acum am primit salarii 100%. Dar nu ştim ce va fi, sperăm să reînceapă campionatul ca să intre banii în club. Mă gândesc că e posibil să ni se propună şi nouă diminuarea salariilor, sunt pregătit să ajung la o discuţie, un acord.

Şi când a fost clubul în insolvenţă am renunţat la 7.000 pe lună! Asta e, dacă nu are de unde să dea bani la jucători, va trebui să găsim o soluţie. Acum e grav pentru toată lumea, nu doar pentru CFR. E mai complicată situaţia decât atunci când clubul era în insolvenţă”, a spus Camora, conform Digisport.

Comenteaza