Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj. Întreg sezonul “feroviarilor” se decide la Praga

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj. Întreg sezonul “feroviarilor” se decide la Praga
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia dispută returul cu Slavia, din play-off-ul Ligii Campionilor, după ce în tur cehii s-au impus cu 1-0.

După un parcurs remarcabil, în care au eliminat Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic, clujenii se pregătesc de cel mai important meci al sezonului. Trupa pregătită de Dan Petrescu are șansa de a reveni în grupele celei mai importante competiții continentale, după o pauză de șapte ani. În fața “feroviarilor” va sta Slavia Praga, campioana Cehiei.

Formația pentru care evoluează internaționalii români Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță este cel mai puternic adversar pe care l-au întâlnit CFR-iștii în acest sezon european. Dovadă stă și meciul din tur, când cehii au dominat în multe momente și au reușit să înscrie unicul gol al meciului. Omrani putea fi din nou erou în Gruia, însă a ratat un penalty, în minutele de final.

Misiunea campioanei va fi cu atât mai dificilă, cu cât Dan Petrescu nu se va putea baza pe doi jucători foarte importanți în angrenajul echipei. Este vorba despre Paulo Vinicius și Juan Culio. Cei doi fotbaliști vor mai absenta o lungă perioadă, în timp ce Mike Cestor e și el incert pentru jocul de la Praga. AStfel, Dan Petrescu i-a introdus pe lista UEFA pe Răzvan Horj, care nu a jucat deloc de la revenirea la CFR, în iarnă și pe Ovidiu Hoban.

Lista CFR-ului pentru meciul cu Slavia Praga:

Portari: Cosmin Vâtcă, Giedrius Arlauskis

Fundaşi: Andrei Burcă, Răzvan Horj, Mateo Susic, Mihai Butean, Andrei Mureşan, Mario Camora, Ionuţ Peteleu, Cestor Mike

Mijlocaşi: Yacouba Sylla, Luis Aurelio, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, Adrian Păun

Atacanţi: Billel Omrani, Valentin Costache, George Ţucudean, Mario Rondon

Cele două formații au făcut spectacol în etapa de campionat de la sfârșitul săptămânii. CFR Cluj a trecut fără emoții, în Gruia, de FC Botoșani, scor 4-1, în timp ce Slavia a învins cu 4-0 împotriva celor de la Bohemians.

Partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport, Digisport și Look Plus.

Comenteaza