Mesaj dur la adresa lui Iordănescu: "Faceți bine și nu jigniți Clujul! Nu e oraș de mâna a doua!"

Mesaj dur la adresa lui Iordănescu:
Declaraţiile făcute luni de selecţionerul Anghel Iordănescu, referitoare la terenul pe care se va juca amicalul cu Spania, l-au deranjat pe senatorul liberal Alin Tişe, care a lansat un atac dur la adresa lui.

În mesajul transmis, Tişe afirmă că nici municipiul, şi nici stadionul nu sunt unele "de mâna a doua", iar refuzul lui Iordănescu de a juca la Cluj este un gest inadmisibil, cu atât mai mult cu cât gazonul de pe Cluj Arena este mai de calitate decât cel de la Bucureşti. 

"Cluj Arena este cel mai modern și unicul stadion multifuncțional din țară. A costat de 7 ori mai puțin decât cel din București. NU a fost schimbat gazonul niciodată, spre deosebire de București unde l-au schimbat de aproape 20 de ori. Național Arena după ce a costat 288 milioane de euro înghite bani publici la fiecare meci.

Deci, Clujul nu este un oraș de mâna a doua. Și nici stadionul de la Cluj. Discreditarea CLUJ ARENA este făcută cu scopul de a justifica refuzul federației de a juca meciuri oficiale pe Cluj Arena. Este regretabil ceea ce se întâmplă! Tratarea clujenilor în acest fel arată modul inadmisibil si disprețuitor în care interesele financiare din fotbal aduc atingere interesului public", a afirmat Tişe. 

În acelaşi timp, senatorul clujean a solicitat Federaţiei Române de fotbal să ia decizii "ținând cont de interesul public al românilor, nu al grupului de interese financiare din jurul decidenților vremelnici din fotbalul românesc".

Reacţia sa vine în contextul în care luni la prânz, Iordănescu a declarat că exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie, cu Spania. Selecționerul a precizat că se teme de starea gazonului și le-a cerut oficialilor Federaţiei Române de Fotbal (FRF) și celor de la Primăria Capitalei să aducă meciul pe Arena Națională.

ZIUA de CLUJ a aflat, însă, că FRF a făcut deja rezervări la hotel, inclusiv pentru meciul cu Spania, şi că ibericii analizează, de asemenea, hotelurile din Cluj. Mai mult, motivele din spatele cererii de mutare a meciului ar fi de ordin financiar. 

Mai multe detalii:  Iordănescu spune că nu vrea România - Spania la Cluj. Care este adevărul (surse)

 

 

Comenteaza