Mesajul lui Dan Petrescu, după ce formația sa a fost învinsă de Slavia Praga: “Am mare încredere că ne vom califica în primăvara europeană”

Mesajul lui Dan Petrescu, după ce formația sa a fost învinsă de Slavia Praga: “Am mare încredere că ne vom califica în primăvara europeană”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului consideră că Slavia Praga e cea mai puternică echipă pe care a întâlnit-o echipa sa în acest sezon și că niciun adversar din grupele Europa League nu se poate compara cu cehii.

După ce au reușit să treacă de trei tururi preliminare și au reușit o victorie surprinzătoare în fața celor de la Celtic, visul “feroviarilor” s-a încheiat în play-off-ul Ligii Campionilor. Slavia lui Nicușor Stanciu s-a dovedit a fi prea puternică și clujenii au pierdut ambele manse. Totuși, Dan Petrescu e convins că echipa sa va impresiona din nou în Europa în acest sezon.

Antrenorul a vorbit din nou despre forța arătată de Slavia Praga. “Ce pot să spun, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut vreun meci în acest sezon. E o echipă cu putere maximă în atac, cu o organizare bună. Îmi pare rău că nu am reuşit un 0-0 în tur, probabil că ar fi evoluat şi ei cu mai multă frică

S-a jucat la un nivel foarte mare, dar din păcate pentru noi, pe o greşeală a noastră în apărare am luat golul. Eu speram, am zis că dacă marcăm până în minutul 80, e o şansă. Îmi pare rău şi de fazele fixe, le-am bătut foarte bine şi la antrenament, dar astăzi, în meci, nu am făcut-o”, a declarat tehnicianul la Digisport.

Petrescu e de părere că elevii săi pot ajunge chiar în primăvara europeană. “Eu am mare încredere că ne vom califica în primăvara europeană. Cred că avem şanse mari să trecem de grupe, nu cred că vom întâlni adversari mai puternici decât Slavia. Am făcut miracole să ajungem aici şi cred că acest grup de jucători ar fi meritat să joace în Ligă. Dar trebuie să fim mândri că mergem în Europa League, până la urmă acesta era obiectivul”, a spus antrenorul.

Tragerea la sorți pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00.

Comenteaza