Mihai Silvășan, participant la Crosul Super Eroilor: "Mă bucur că am alergat pentru o cauză nobilă"

Mihai Silvășan, participant la Crosul Super Eroilor: "Mă bucur că am alergat pentru o cauză nobilă"

Antrenorul campioanei României la baschet s-a numărat printre participanții la evenimentul din cadrul Sports Festival. 

Mihai Silvășan a fost unul dintre cei care au concurat la Crosul Super Eroilor. Vizibil afectat de efort, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca a recunoscut ca este extenuant, însă s-a declarat încântat de faptul ca a contribuit pentru o cauză nobilă. 

"Sunt foarte obosit, nu am mai alergat 5 km de pe vremea când eram jucător. Am și o operație la tendonul lui Ahile, însă mă bucur că am reușit să nu mă opresc absolut deloc.

Mă bucur că am alergat pentru o cauză nobilă. E mult mai greu decât la baschet, acolo doar antrenez (râde)", a declarat la linia de sosire, pentru Ziua de Cluj, Mihai Silvășan.  

Tehnicianul campioanei României a vorbit și despre impactul și beneficiile aduse comunității de un eveniment ca Sports Festival. 

"În primul rând un eveniment precum Sports Festival înseamnă educație sportivă. În afara stadionului sunt o grămadă de puncte pentru copii, unde pot să învețe tainele sportului. Cred ca acesta e cel mai important lucru care se întâmplă aici din punct de vedere al comunității.

Pe lângă asta avene evenimente precum cel de aseară. I-am văzut pe Simona Halep și Horia Tecău, dar și alți jucători buni. Am fost și la masterclass-ul lui Patrick Mouratoglou. Cred ca pentru oraș este un eveniment superb", a explicat Silvășan. 

Comenteaza