Mutare surprinzătoare. CFR Cluj negociază pentru un fundaș din Guatemala

Mutare surprinzătoare. CFR Cluj negociază pentru un fundaș din Guatemala
| Foto: Comunicaciones

Formația din Gruia caută în continuare soluții pentru a îmbunătăți compartimentul defensiv.

CFR Cluj i-a pierdut pe Burcă și Yuri, însă i-a înlocuit rapid cu Morgan și Kresic. În plus, "feroviarilor" ar urma să li se alăture un alt fundaș israelian, Gil Cohen, având în vedere accidentarea suferită de Matija Boben.

Cu toate acestea, clubul din Gruia pare că nu a pus punct campaniei de achiziții, iar ultimul nume asociat cu un posibil transfer la CFR Cluj este cel al lui Nicolas Samayoa, apărător din Guatemala. Presa din țara sa natală a relatat în ultimele ore că stopper-ul va ajunge cu siguranță în România.

În vârstă de 27 de ani, Samayoa a crescut în Statele Unite ale Americii, unde a evoluat pentru Florida Gulf Coast University, New England Revolution și Las Vegas Lights. În 2019 a fost transferat în Guatemala de Comunicaciones, echipă pentru care evoluează și în prezent.

Recent, fundașul a participat alături de naționala țării sale la Gold Cup, fiind eliminați în sferturile de finală de către Jamaica. Anterior, Guatemala a obținut victorii contra Cubei și selecționatei din Guadeloupe și a remizat în meciul împotriva Canadei.

În stagiunea precedentă, Nicolas Samayoa a jucat în 39 de partide și a înscris de 4 ori. Rămâne de văzut dacă fundașul de 1.85 m, care poate evolua și în fața apărării, se va alătura în vitorul apropiat lotului condus de Andrea Mandorlini.

Comenteaza