Nelu Varga, anunț de ultima oră despre transferul anului: "Cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu"

Nelu Varga, anunț de ultima oră despre transferul anului: "Cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu"
| Foto: digisport.ro

Patronul formației din Gruia este încrezător că internaționalul român va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj încearcă transferul anului în Superligă. "Feroviarii" negociază intens cu Nicolae Stanciu, care în prezent evoluează în China, la Wuhan Three Towns. Nelu Varga, patronul campioanei, a dezvăluit că a discutat cu mijlocașul și e încrezător că mutarea se poate realiza.

Dacă fotbalistul și conducătorul au ajuns la un acord, impedimentul este reprezentat de negocierile dintre cele două cluburi.

"Am speranțe mari că vom reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj.

Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie", a spus Varga, potrivit Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu a înscris de 8 ori și a oferit 7 pase decisive în 20 de apariții pentru Wuhan Three Towns, în actualul sezon.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza