Nelu Varga intervine în cazul dispariției lui Malele: "Eu l-am lăsat să plece din Cluj"

Nelu Varga intervine în cazul dispariției lui Malele: "Eu l-am lăsat să plece din Cluj"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul formației din Gruia a dezvăluit că el este cel care i-a dat voie atacantului să plece de la echipă pentru a-și rezolva unele probleme de familie.

Dat dispărut de Dan Petrescu, Cephas Malele se confruntă cu probleme familiale și a fost nevoit să părăsească orașul. Nelu Varga, patronul campioanei, a anunțat că el i-a permis atacantului să se învoiască, iar situația sa contractuală urmează să fie discutată în perioada următoare.

"Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă și nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine și mi-a explicat situația lui. Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele", a explicat patronul CFR-ului pentru Prosport.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost împrumutat de "feroviari" din Arabia Saudită, de la Al Tai până la finalul actualei stagiuni.

Comenteaza