Nelu Varga nu renunță la titlu. Primă record promisă pentru îndeplinirea obiectivului

Nelu Varga nu renunță la titlu. Primă record promisă pentru îndeplinirea obiectivului
| Foto: captura video

Patronul CFR-ului e convins că formația din Gruia se luptă în continuare pentru trofeul Superligii și le-a promis o primă uriașă jucătorilor și staff-ului.

"Feroviarii" au încheiat pe locul al treilea sezonul regulat și încep play-off-ul la 5 puncte în spatele liderului FCSB. Chiar și așa, Nelu Varga crede în continuare în șansele echipei sale la titlu și a promis o primă record pentru îndeplinirea obiectivului, un milion de euro.

"Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci.

Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României", a declarat Varga pentru Fanatik.

CFR Cluj începe parcursul în play-off cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CS U Craiova, sâmbătă, 16 martie, de la 20:00.

Comenteaza