Niculescu ar fi vrut să mai joace pentru U: "mă mai duceau picioarele"

Niculescu ar fi vrut să mai joace pentru U:
Antrenorul Claudiu Niculescu ar fi vrut să mai joace pentru Universitatea: "eram la două goluri distanţă ca să intru în top 10 marcatorii all time în campionatul României".

"Mi-aş fi dorit să mai joc puţin, mă mai duceau picioarele", a spus astăzi Niculescu, la evenimentul de prezentare a lotului echipei pentru următorul sezon: "Eram la două goluri distanţă pentru a intra în top zece marcatori all time, în campionatul României".

"Sunt la început în această carieră de antrenor, vreau să fie cât mai lungă, vreau să am multe succese" Două echipe nu voi putea antrena în cariera mea de antrenor, Steaua şi CFR Cluj. Cine mă cunoaşte bine, ştie că asta simt, nu vorbesc doar de dragul de a vorbi. Asta simt acum şi asta voi simţi şi peste 20 de ani. În ultima lună a fost o uşoară incertitudine, dar lucrurile încep să intre pe un făgaş normal. Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi, aşa cum au fost întotdeauna", a spus Niculescu.

Universitatea Cluj şi-a prezentat astăzi lotul cu care va ataca viitorul sezon competiţional, la Grand Hotel Italia. La eveniment a venit preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, însă a lipsit primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, chiar dacă acesta a fost invitat.

Vezi aici toate declaraţiile de la prezentarea lotului, de astăzi

Comenteaza