Nistor, un mare câștig pentru "U" Cluj, crede Sabău: "Are calitate, este un lider"

Nistor, un mare câștig pentru "U" Cluj, crede Sabău: "Are calitate, este un lider"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentantul mijlocaș s-a alăturat "studenților" în ultimele ore ale perioadei de mercato.

Ioan Ovidiu Sabău se declară încântat de sosirea lui Dan Nistor la Universitatea Cluj. Tehnicianul susține că nu a stat pe gânduri când i-a fost oferită oportunitatea de a-l transfera pe mijlocașul cu aproape 400 de meciuri în prima ligă.

"Are calitate, este un lider. Poate lua responsabilitățile de pe umerii acelor jucători care nu au experiență. De la el așteptările sunt mari. Are și experiență, a jucat și la echipa națională.

E un jucător care îmi doresc să ne ajute. A venit cu entuziasm și e un mare câștig pentru noi. Cu el a fost o situație de ultim moment. Ne-a fost propus și imediat mi-am dat acordul", a spus Sabău.

În plus, directorul tehnic al Universității Cluj e bucuros și că problema fundașului stânga a fost rezolvată, prin aducerea lui Ivan Goranov. Totuși, Sabău consideră că bulgarul mai are nevoie de puțin timp pentru a fi la 100% din capacitate.

"Când am negociat cu el și când l-am urmărit juca într-un sistem cu 3 fundași. E un jucător cu tehnică bună, cu profil ofensiv. Poate juca și ca mijlocaș.

El a jucat puțin, dar e bine că s-a antrenat și este pregătit. Îi lipsesc jocurile. Una e să te pregătești, alta e să ai meciuri în picioare", a spus tehnicianul.

Comenteaza