O înfrângere şi o victorie pentru "U" Mobitelco cu BC Timba Timişoara

O înfrângere şi o victorie pentru
Înfrângere în primul meci, victorie în al doilea. Aşa a arătat seria de amicale disputate de "U" Mobitelco în compania BC Timba Timişoara, ieri şi astăzi, la Cluj.

În primul meci, Timba a câştigat la scorul de 70-75 (18-17, 18-20, 15-26, 19-12), în vreme ce în al doilea amical clujenii s-au impus cu scorul de 85 - 78 (29 - 17, 13-20, 19 - 25, 24-16).

"Din păcate acum în pregătiri nu putem avea toți jucătorii la antrenamente, ne este foarte greu să ne pregătim, dar acest lucru este un mare plus pentru juniori, care cresc de la zi la zi în valoare", spune preşedintele executiv al clubului, Mircea Cristescu. " Sunt foarte mulțumit și fericit de jucătorii noștri tineri pentru că nu știu câte echipe până acum în Divizia A au reușit să impună jucători de 14 ani, cum e Tim Ghiță -Urmanczy, de 15 ani, cum este Kuti Nandor, sau de 16 ani, cum este Marius Ciotlaus și exemplele pot continuă. Sunt foarte mulțumit de ei și în special de când a venit domnul Bavcevic se vede pe fiecare jucător. Noi sperăm ca în 15 septembrie când se termină acțiunile la loturile naționale să revină și Silvăşan, Baciu și Hallik".

Etichete
Comenteaza