Obiectiv bifat: „U" BT Mobitelco a învins Timba Timişoara

Obiectiv bifat: „U
La o săptămână de la înfrângerea în derby-ul Ardealului, cu CSU Sibiu, „U" BT Mobitelco avea de înfruntat pe Timba Timişoara, în etapa a V-a a Ligii Naţionale de Baschet. Clujenii s-au impus fără mari emoţii, 87-63, într-un meci pe care şi-au propus să-l câştige şi pentru a face uitat eşecul de pe Cibin.

„Studenţii" s-au încălzit greu şi, surprinzătoar, la prima pauză erau conduşi, 12-14. Totuşi, până la pauza mare s-au desprins la şapte puncte, 38-31, astfel că ultimele două sferturi au fost doar o formalitate. Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Ivan Kuburovic, cu 21 de puncte, urmat de Silvăşan (16) şi Hargrove (10). De la oaspeţi s-a remarcat americanul Bridgewaters, autor a 28 de puncte. „De acum, şi până în ultima etapă, cu Farul, toate meciurile sunt grele, nu mai există partidă uşoară. Există surprize multe în campionat, toate echipele au bifat cel puţin o înfrângere. Va fi un sezon greu, dar şi foarte interesant din punct de vedere baschetbalistic", a spus căpitanul Mihai Silvăşan.

În următoarea etapă „U" BT Mobitelco se va deplasa la Craiova, pentru meciul cu SCM. Partida se va disputa duminică, 3 noiembrie, de la ora 20:00, în direct la Digisport 3. (D.S.) 7

 

Etichete
Comenteaza