Ofertat de Steaua, Neșu continuă la "U". Ogăraru: ''Nu se pune problema să plece!''

Ofertat de Steaua, Neșu continuă la
Mihaiță Neșu a fost contactat de șefii Stelei, dar "U" Cluj nu e dispusă să se despartă de el.

Analistul video al Universității Cluj, Mihăiță Neșu, trece prin momente dificile după pierderea tatălui, Mircea Neșu fiind înmormântat ieri, la Oradea. După această nouă lovitură, oficialii Stelei i-au propus fostului fundaș stânga un post în conducerea echipei, însă antrenorul George Ogăraru nu ia în calcul, momentan, o eventuală despărțire.

"Astăzi a fost sunat de către cineva și mi s-a spus că Mihai este dorit la Steaua. Nu am apucat să vorbesc cu el despre lucrul acesta. Nu cred că va pleca, mai ales din prisma distanței. Apoi, el este aici, la Universitatea, așa că nu se pune problema unei despărțiri, acum. Din punctul meu de vedere este netransferabil, să spun așa", a declarat Ogăraru. 

O eventuală victorie mâine, împotriva celor de la Viitorul Constanța, va fi dedicată familiei Neșu.

"Urmează o serie cu meciuri din trei în trei zile, dar pentru noi primul meci, cel cu Viitorul, este cel mai important. Avem nevoie de victorie, jucăm contra unei echipe care vine după două victorii consecutive, este pe o pantă ascendentă. Nu va fi un meci ușor, însă, suntem conștienți că avem prima șansă și ar trebui să o fructificăm. S-a simțit prezența lui Hagi pe banca tehnică, experiența lui, toate acestea îi motivează pe jucătorii săi. Lemnaru, ușor, ușor, revine la forma care l-a consacrat. O victorie i-am dedica-o lui Mihai și tatălui său, care merită toată aprecierea Universității. Cred că la acest meci i se va aduce un ultim omagiu din partea tuturor, a jucătorilor și a suporterilor", a conchis tehnicianul "alb-negrilor".

Partida "U" Cluj - Viitorul Constanța se joacă mâine, la ora 18:30, pe Cluj Arena. 

Comenteaza