Olga Stanciu, "U" Jolidon": există restanţe la echipă, dar ne străduim să le plătim

Olga Stanciu,
Mihaela Tivadar pleacă de la "U" Jolidon şi invocă multe salarii neplătite. "N-a fost chiar aşa!", vine şi replica Olgăi Stanciu.

"A fost una dintre jucătoarele exponenţiale ale echipei", recunoaşte azi Olga Stanciu, la emisiunea "Realitatea Sportivă", pe postul Realitatea TV Cluj. "Contribuţia ei e fără doar şi poate remarcabilă".


Ea recunoaşte că la echipă există restanţe salariale, pe care "ne-am străduit să le plătim", dar că aceste restanţe nu sunt chiar atât de exagerate pe cât spune Tivadar. "A spus că nu au fost plătite de 6 luni, dar nu e adevărat; în fiecare lună s-au primit bani, dar într-adevăr au fost nişte restanţe".

Mihaela Tivadar şi-a anunţat în urmă cu două săptămâni despărţirea de "U" Jolidon pe reţeaua de socializare Facebook, după ce a depus un memoriu la Federaţia de Handbal, în care cerea plata restanţelor. "Astăzi a devenit oficial", a scris ea atunci. "Nu mi-au fost plătite restanţele cerute în memoriul pe care l-am depus la federaţie şi perioada mea în alb şi negru a luat sfârşit... Au fost trei ani şi jumătate frumoşi, poate cei mai frumoşi din cariera mea, dar până la urmă s-a terminat... Nu pentru că am vrut ei, ci probabil aşa a fost să fie. Ce e prea mult deja dă pe afară, iar celor care vor să mă judece le spun atât: când am venit de la Roman, acum trei ani şi jumătate, am scos din buzunarul meu 11 mii de euro pentru a-mi plăti transferul, iar acum la plecare ma restanţe de şase luni şi jumătate... cred că e DESTUL!".

Tivadar a revenit la "U" Jolidon în august 2010. Ea a mai evoluat pentru echipa clujeană în perioada 2002-2004, trecând apoi pe la Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Elda Prestigio (Spania) şi HCM Roman. A plecat de la echipă la sfârşitul lunii trecute, pentru SCM Craiova.

 

Etichete
Comenteaza