Tivadar îşi anunţă despărţirea de "U" Jolidon pe Facebook: "Ce e prea mult deja dă pe afară"

Tivadar îşi anunţă despărţirea de
Mihaela Tivadar pleacă de la "U" Jolidon cu restanţe de 6 luni. "Când am venit am scos din buzunar 11.000 euro, la plecare am restanţe", scrie ea pe Facebook.

Mihaela Tivadar şi-a anunţat azi despărţirea de "U" Jolidon pe reţeaua de socializare Facebook, după ce a depus un memoriu la Federaţia de Handbal, în care cerea plata restanţelor. "Astăzi a devenit oficial", a scris ea. "Nu mi-au fost plătite restanţele cerute în memoriul pe care l-am depus la federaţie şi perioada mea în alb şi negru a luat sfârşit... Au fost trei ani şi jumătate frumoşi, poate cei mai frumoşi din cariera mea, dar până la urmă s-a terminat... Nu pentru că am vrut ei, ci probabil aşa a fost să fie. Ce e prea mult deja dă pe afară, iar celor care vor să mă judece le spun atât: când am venit de la Roman, acum trei ani şi jumătate, am scos din buzunarul meu 11 mii de euro pentru a-mi plăti transferul, iar acum la plecare ma restanţe de şase luni şi jumătate... cred că e DESTUL!".

Tivadar a revenit la "U" Jolidon în august 2010. Ea a mai evoluat pentru echipa clujeană în perioada 2002-2004, trecând apoi pe la Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Elda Prestigio (Spania) şi HCM Roman. Citeşte aici detalii despre transfer

Etichete
Comenteaza