Ovidiu Hoban: ”Am venit să câștig titlul cu CFR”

Ovidiu Hoban: ”Am venit să câștig titlul cu CFR”
Ovidiu Hoban a sosit, joi, la Cluj și urmează să semneze cu CFR. ”Am venit să câștig titlul”, declară mijlocașul de 34 ani.

Hoban și-a încheiat înțelegerea cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva, cu care a ieșit campion pentru al doilea an la rând. Formația din Israel a vrut să-i prelungească contractul, dar mijlocașul de 34 ani a decis să revină în România pentru a fi mai aproape de familia sa.

"Se încheie un capitol frumos din cariera mea, mi-aș fi dorit să mai rămân acolo, dar am decis să mă întorc acasă pentru familia mea. Am primit o ofertă foarte bună de la CFR Cluj și le mulțumesc pentru asta. E clar că am venit să mă lupt la titlu, iar înainte de a-mi încheia cariera aș vrea să câștig unul și cu CFR", a spus Hoban la Digisport.

Ovidiu Hoban va fi a cincea mutare a "feroviarilor" din această vară. Pe lângă fostul jucător al Universității Cluj, CFR i-a mai luat pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, respectiv fundașii Sasa Balic și Alexandru Vlad. Pe banca ardelenilor va fi instalat fostul component al "Generației de Aur", Dan Petrescu. Aceștia vor fi prezentați oficial, sâmbătă, de la ora 15:00, la stadionul din Gruia. La conferință vor mai fi prezenți președintele clubului, Iuliu Mureșan, și noul acționar majoritar, Marian Băgăcean.

Hoban a jucat la Hapoel Beer Sheva din 2014, unde a fost vândut de Petrolul. De-a lungul carierei a mai evoluat la "U" Cluj, Gaz Metan Mediaș, Bihor Oradea sau Universitatea Craiova.

Ovidiu Hoban are 27 selecții și un gol marcat la Naționala României, cu care a participat la Euro 2016. În acest sezon, mijlocașul de 34 ani a bifat 37 meciuri și a înscris 5 goluri pentru Hapoel Beer Sheva în toate competițiile.

800.000 euro este cota de piață a lui Hoban, conform transfermarkt.com.

Comenteaza