Pact pentru normalitate între fanii lui “U” şi CFR, la Realitatea TV Cluj VIDEO

 Pact pentru normalitate între fanii lui “U” şi CFR, la Realitatea TV Cluj VIDEO
Fanii Universităţii şi cei ai CFR-ului au stabilit de comun acord că nu vor exista violenţe fizice sau verbale la derby-ul de mâine seară, de pe stadionul din Gruia.


În studioul Realitatea TV Cluj, la emisiunea Realitatea Sportivă Clujeană, au fost prezenţi Mircea Cenan şi Marius Iurean, fani ai "Şepcilor roşii", şi editorialistul ZIUA de CLUJ Alin Fornade. Mihai Domşa, suporter al CFR-ului, a intervenit telefonic.

"Vreau să spun că între noi şi CFR-işti există acum respect. Ne-aţi mai văzut să ne batem? Nu! A fost acel episod din 2004-2005, de la hotelul Sport, pentru care îmi pare rău, dar am fost provocaţi de jucătorii lor. Vasile Jula şi Alin Minteuan m-au scuipat la propriu, m-au umilit. Fac un apel la calm, nu trebuie să răspundem provocărilor. Ne vom întâlni la ora 17:00 la stadion şi vom merge în Gruia. Ne vom manifesta în stil englezesc, cu fulare şi steaguri, vom cânta. Nu vor fi incidente", a spus Mircea Cenan (RJ), liderul "Şepcilor roşii". Prin telefon a intervenit Mihai Domşa, unul dintre cei mai cunoscuţi fani "vişinii". "Noi n-am susţinut niciodată manifestările violente. Mă cunosc cu RJ de multă vreme şi nu vor fi incidente", a spus Domşa.

Prezent în platou, Marius Iurean (Black), susţinător al Universităţii, a vorbit despre iniţiativa fanilor de a dona sânge pentru a vedea pe viu derby-ul de mâine. "Suntem mulţi care ne permitem biletele, dar există şi persoane care nu pot asta. Am hotărât să mergem să donăm sânge, iar banii vor merge către băieţii care nu îşi permit tichetele. Vor fi mulţi fani ai Universităţii la meci. Am făcut rost de 300 de bilete, dar sunt în sectorul gazdelor şi nu vreau să le distribui, tocmai pentru a evita problemele", a declarat Iurean. "E păcat că acest derby nu se va juca cu tribunele pline din cauza deciziei scumpirii biletelor", a punctat editorialistul ZIUA de CLUJ Alin Fornade.

 

Comenteaza