Patrick Richard, recunoscător față de suporteri: "Noi trebuie să îi aplaudăm"

Patrick Richard, recunoscător față de suporteri: "Noi trebuie să îi aplaudăm"
| Foto: u-bt.basketball

Căpitanul campioanei României a ținut să le mulțumească fanilor care au fost alături de echipă pe întreaga durată a sezonului.

U-BT Cluj-Napoca se pregătește de ultimul meci al sezonului pe teren propriu în EuroCup, contra celor de la Prometey. Înaintea partidei, Patrick Richard și-a dorit să le mulțumească fanilor pentru modul în care au susținut echipa în meciurile disputate în ultimele luni.

"Va fi cu siguranță un nou joc dificil, toate din EuroCup sunt așa. Ei se luptă pentru primul loc, au câștigat multe meciuri la rând. Scopul nostru este să dăm totul și să câștigăm. Le datorăm asta fanilor, care au fost mereu alături de noi, ne-au susținut atât acasă, cât și în deplasare.

De când am venit aici numărul fanilor a crescut din ce în ce mai mult. Cred noi trebuie să îi aplaudăm. Au venit meci de meci, chiar dacă noi am pierdut. E bine pentru baschetul românesc și vede toată lumea din Europa că baschetul crește aici. Le mulțumim pentru tot!", a spus Richard.

U-BT Cluj-Napoca și Prometey se vor întâlni miercuri, 22 martie, de la 19:30.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza