Patronul CFR-ului, dezamăgit după remiza cu FCSB: "Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași"

Patronul CFR-ului, dezamăgit după remiza cu FCSB: "Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași"
| Foto: captura video

Chiar dacă s-a arătat deranjat de rezultat, Nelu Varga susține că jocul elevilor lui Dan Petrescu l-a mulțumit.

Campioana și vicecampioana din sezonul trecut s-au duelat în Gruia, iar scorul final a fost 2-2. Totuși, "feroviarii" se pot simți nemulțumiți de remiză, având în vedere că au condus cu 2-0 și au controlat o bună parte din meci. Același sentiment îl încearcă și pe patronul clubului clujean, care apreciat totuși evoluția jucătorilor antrenați de Dan Petrescu.

"Una peste alta sunt mulțumit de joc. Am arătat multă calitate mai ales în prima repriză. Sunt puțin supărat că ne-am retras prea mult în partea a doua. Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași. Nu înțeleg de ce am făcut un joc atât de defensiv.

Eu cred că trebuia să mergem peste ei să le dăm 3-4. Așa am simțit. Că putem să le dăm măcar 4 goluri FCSB-ului și să-i batem la scor aseară. E singurul lucru care m-a dezamăgit aseară. Faptul că am fost în partea a doua a jocului foarte defensiv și nu înțeleg de ce.

Ne-a mers foarte bine pe atac. Nu mai știau de ei. Băieții noștri i-au bulversat și trebuia să mergem așa pentru că puteam bate la scor pe FCSB. Sunt însă foarte mulțumit de joc. E una din partidele bune. Iată că Dan Petrescu are la dispoziție jucători cu care să facă performanță", a spus Varga pentru Fanatik.

Comenteaza