Patronul CFR-ului, Nelu Varga: „Niciodată nu s-a pus problema ca Manea să nu rămână”

Patronul CFR-ului, Nelu Varga: „Niciodată nu s-a pus problema ca Manea să nu rămână”
| Foto: https://clujcapitala.ro/

Mario Camora, Ciprian Deac și Cristi Manea se află la final de contract cu CFR Cluj și încă nu și-au prelungit contractele cu formația din Gruia. Manea ar avea oferte din afara țării, dar patronul Varga e convins că îl va păstra la CFR. 

Camora, Deac și Manea, cei mai reprezentativi trei jucători ai CFR-ului își încheie angajamentele cu echipa din Gruia, în această vară, iar contractele lor nu au fost încă prelungite. 

Nelu Varga a transmis pentru ProSport că acești trei jucători trebuie ”să se pregătească serios, în continuare, așa cum au făcut-o mereu”. Acesta spune că vor trebui să îi dovedească faptul că sunt capabili să ajute echipa: ”Dacă îmi dau dovada că vor fi capabili să ajute echipa, sută la sută rămân la CFR”, a transmis Varga. 

În ceea ce îl privește pe Cristi Manea, acesta are o situație aparte. Fundașul dreapta al naționalei are și alte oferte, dar Nelu Varga este liniștit și spune că și acesta va rămâne în Gruia.

„În cazul Manea niciodată nu s-a pus problema ca el să nu rămână. O să am o discuție cu el și vom rezolva. Asta e echipa care i-a ridicat pe toți trei și eu cred că și ei doresc să rămână. Vine și Europeanul. Naționala are nevoie de acești jucători”, este de părere finanțatorul echipei din Gruia.

Există deja zvonuri că Manea, fundașul dreapta al CFR-ului, ar fi refuzat până acum propunerea de prelungire a contractului cu CFR Cluj și că de fapt ar vrea să plece liber de contract din Gruia.

Citește și: Ofertă din Turcia pentru Cristi Manea / Vrea să plece de la Cluj liber de contract

Comenteaza