Pleacă Ioan Ovidiu Sabău de la ”U” Cluj? ”Să clarificăm și asta”

Pleacă Ioan Ovidiu Sabău de la ”U” Cluj? ”Să clarificăm și asta”
| Foto: Captură Youtube @FCUniversitateaCluj

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), antrenorul celor de la ”U” Cluj, a fost întrebat la conferința de presă dacă va pleca de la club după victoria cu Poli Iași, partidă disputată miercuri, 24 aprilie, pe Cluj Arena. 

După o serie de meciuri pierdute, pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău a venit și gura de oxigen, iar meciul dintre ”U” Cluj și Poli Iași s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, în etapa a 6-a a play-out-ului SuperLigii.

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a fost întrenat la conferința de presă ținută după partida de pe Cluj Arena de miercuri dacă s-a pus problema plecării sale de pe banca tehnică a ”studenților” după seria de eșecuri din ultima perioadă. 

”Nu se pune problema. Nu e important Sabău. Importantă e echipa și acest club. Sabău nu pleacă, dar dacă sunt soluții, că lumea spune ai pierdut «Să plece Sabău!», dacă mai pierdeam, e ok, nu-i problemă, persoana mea nu este importantă.

Să clarificăm și asta: nu îmi mai dau demisia. Știu relația pe care o am cu cei din conducerea clubului. Dacă clubul va considera în orice moment, cu clauze etc., nu contează pentru mine, dar dacă clubul va găsi o variantă mai bună, niște oameni mai bine pregătiți, ne strângem mâna și nu e nicio problemă.

Important e ca această echipă să aibă rezultate iar la anul să nu mai rămânem aici. Să avem acele jocuri pe care le-am avut, cu care v-am încântat pe dumneavoastră și pe suporterii noștri, când stăteam liniștit și era o plăcere să mă uit la ei că joacă fotbal”, a răspuns antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău. 

Comenteaza