Primele transferuri la CFR . Doi jucători vin în Gruia pentru a pune umărul la un nou titlu

Primele transferuri la CFR . Doi jucători vin în Gruia pentru a pune umărul la un nou titlu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” pregătesc primele mutări din pauza competițională și se află în negocieri cu doi fotbaliști din prima ligă din Serbia.

Deși echipa a realizat mutări importante la începutul sezonului, echipa clujeană se bazează pe scheletul construit de Dan Petrescu. Acum, formația din Gruia pregătește noi mutări, care să îi asigure câștigarea unui nou titlu în Liga 1.

CFR negociază cu doi fotbaliști sârbi, Dejan Kerkez și Aleksandar Lutovac. Primul este un fundaș central în vârstă de 22 de ani, ce evoluează pentru Spartak Subotica. Stoperul a evoluat în 16 partide de campionat și patru de Europa League în actualul sezon și are o cotă de piață de 700.000 de euro.

Lutovac evolează în compartimentul ofensiv, unde poate juca atât ca și atacant, cât și pe cele două flancuri. În vârstă de 21 de ani, vârful este cotat la un milion de euro și este o prezență constantă în echipa națională de tineret a Serbiei, pentru care a marcat de patru ori.

Impresarul celor doi, Zvonko Milojkovic, a confirmat negocierile. “Cei doi fotbaliști sunt urmăriți de șase luni de CFR Cluj. Imediat după meciul cu FCSB, ne vom așeza la masa negocierilor. Eu cred că ne vom înțelege și cei doi fotbaliști vor ajunge la CFR Cluj”, a declarat agentul, conform Digisport.

Pentru CFR urmează ultimul meci al anului, derby-ul cu FCSB. Partida se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza