Punct pentru matineu: "U" a mai făcut un pas spre liga secundă

Punct pentru matineu:
Universitatea Cluj a terminat la egalitate partida cu FC Botoşani din deplasare şi rămâne fără nici un succes în acest sezon de Liga 1.

Ganea a fost demis, dar jocul lui "U" lasă mult de dorit în continuare. "Studenţii" au remizat cu FC Botoşani şi rămân printre "favoriţii" la retrogradare.

Universitatea Cluj pare condamnată în acest sezon după un nou meci fără victorie. Au trecut 10 etape şi "U" n-a reuşit să obţină nici un succes, remizând de această dată pe terenul lui FC Botoşani. Ganea a fost demis, unul dintre motive fiind relaţia cordială pe care o avea cu vestiarul. A rămas Gică Barbu, dar fără efect; jocul arată la fel de timorat, iar erorile sunt la ordinea zilei în defensiva clujeană. Echipa gazdă, una dintre revelaţiile acestui sezon (locul 4 înaintea meciului) a început în atac, a pus presiune pe Universitatea, iar Hadnagy a fost aproape să deschidă scorul, însă a reluat spectaculos, din foarfecă, dar pe lângă poarta apărată de Veselovski. "U" s-a apărat şi n-a contat aproape deloc în prima parte, singura acţiune fiind irosită de Adrian Borza, în urma unui contraatac (30). Gazdele şi-au făcut siesta, au pus presiune în continuare şi defensiva "studenţilor" a cedat. Codoban a şutat la poartă, Veselovski a respins în faţă, iar Hadnagy a înscris în poarta goală (35).

Universitatea s-a trezit în partea secundă şi a ieşit mai mult la joc, iar Lemnaru a egalat cu o lovitură frumoasă de cap, după o centrare recepţionată de la Mendy (51). A fost semnalul revenirii, dar Bucşa a văzut apoi roşu după un fault din spate (55) făcut la mijlocul terenului. Rămasă în inferioritate, "U" s-a baricadat în propria jumătate şi a făcut tot posibilul să nu piardă. Botoşaniul a preluat iniţiativa, Fulop a forţat desprinderea pe tabelă, dar Veselovski a avut o intervenţie de senzaţie (59). "Studenţii" au rezistat până la final, dar rezultatul nu-i ajută deloc. Cu doar 4 puncte în 10 partide, clujenii sunt mari favoriţi la matineul ligii secunde în sezonul următor.

"U" Cluj, echipa de start

Veselovski - Rilke, Szilagyi, Abrudan, Mendy- Bucsa, Balde - Cristocea, Calcan, Borza- Lemnaru

 

Etichete
Comenteaza