Remiză între "frați". Universitatea Cluj și Dinamo au încheiat la egalitate un meci spectacol

Remiză între "frați". Universitatea Cluj și Dinamo au încheiat la egalitate un meci spectacol
| Foto: FC Universitatea Cluj

La ultimul meci al sezonului pe teren propriu, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a remizat cu trupa din capitală, scor 3-3.

Gazdele au început cum nu e poate mai bine jocul, chiar dacă după primele acțiuni nu au arătat prea multă consistență. În minutul 6, Popa a fost servit excelent de Roguljic cu o pasă filtrantă, iar atacantul a trimis elegant în plasă pentru 1-0. A venit apoi rândul celuilalt vârf din tabăra clujeană, Anselmo, să iasă la rampă, mai întâi cu o lovitură de cap prinsă de Golubovic (15) și după cu o deviere pe lângă poarta adversă (23).

După jumătatea reprizei, "studenții" nu au mai avut același ritm, iar Dinamo a reușit să profite. Chiar dacă bucureștenii nu părea capabili să pună în pericol poarta lui Gorcea, execuția lui Bani din marginea careului l-a surprins pe portar, iar egalitatea a fost restabilită (37). Goalkeeper-ul a respsins șutul de la distanță a lui Gregorio în minutul 45, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Actul secund a început cu o adevărată surpriză pe Cluj Arena. La 3 minute de la reluare, oaspeții au înscris din Milanov, care a finalizat cu un șut superb o acțiune prelungită (48). Imediat, Daniel Popa a avut în douâ rânduri șansa egalării, dar Golubovic la blocat de fiecare dată (52). În timp ce Dinamo a început să tragă de timp, Universitatea Cluj a rămas singura echipă de pe teren cu intenții ofensive, iar eforturile aveau să dea roade după o oră de joc.

La o centrare venită din flancul stâng, Politic l-a încurcat pe Golubovic, iar Oancea a profitat și a trimis în plasă (61). Chiar dacă "studenții" au încercat să dea lovitura decisivă, golul avea să vină, din nou neașteptat, în poarta lui Gorcea. Bani a centrat, portarul a ieșit greșit, iar Pavicic a trimis în plasă (88). Elevii lui Sabău nu au renunțat la luptă, iar BIc a egalat în prelungiri. Până la final s-a jucat care pe care, dar tabela nu s-a mia modificat, scorul final fiind 3-3, o remiză care nu ajută niciuna dintre cele două echipe.

Comenteaza