Video Foto RESPECT salvatorilor clujeni! VIDEO din tribune cu intervenția SMURD în Gruia

RESPECT salvatorilor clujeni! VIDEO din tribune cu intervenția SMURD în Gruia
RESPECT salvatorilor clujeni! VIDEO din tribune cu intervenția SMURD în Gruia
RESPECT salvatorilor clujeni! VIDEO din tribune cu intervenția SMURD în Gruia

Nu doar fotbaliștii au trăit momente dramatice în Gruia în partida cu Slavia Praga. Un suporter a fost scos cu ambulanța din stadion, în aplauzele suporterilor, după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul meciului. 

”În timpul primei reprize, meciul cu Slavia Praga a fost întererupt câteva minute deoarece unuia dintre suporterii noștri din Tribuna 2 i s-a făcut rău. Personalul medical prezent la stadion a intervenit rapid, iar fanul nostru a plecat la spital cu ambulanța stabil și conștient”, a transmis CFR Cluj. 

Clujenii au filmat, dar au și aplaudat intervenția salvatorilor de la SMURD. Fanul campioanei a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la spital.

”Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă”, a transmis ISU Cluj joi seara. 

După incidentul de pe stadion, pe pagina de Facebook a clubului CFR Cluj au curs mesajele cu urări de sănătate la adresa pacientului căruia meciul cu Slavia Praga aproape i-a fost fatal. 

Comenteaza