România și Irlanda de Nord remizează în meciul amical de pe Arena Națională

România și Irlanda de Nord remizează în meciul amical de pe Arena Națională
| Foto: FRF

Într-un meci amical plin de intensitate și momente de spectacol, naționala de fotbal a României și echipa Irlandei de Nord au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională din București. 

Acesta a fost primul test pentru echipa antrenată de Edward Iordănescu în pregătirea pentru EURO 2024.

Deschiderea scorului a fost realizată de oaspeți, prin Jamie Reid, în minutul 7, după un contraatac rapid coordonat de Conor Bradley și finalizat cu precizie de debutantul Reid. România și-a găsit momentul egalării în minutul 23, când Dennis Man a primit o minge lungă de la Răzvan Marin și a reușit să înscrie cu un șut din interiorul careului.

Cu toate că tricolorii au reușit să egaleze, prestația lor nu a fost una impresionantă, suferind mai ales în flancul stâng în fața unei echipe tinere și rapide a Irlandei de Nord. Acest rezultat lasă România cu doar două victorii în nouă întâlniri cu Irlanda de Nord.

Următorul test pentru naționala României va fi împotriva Columbiei, într-un meci amical care va avea loc marți, pe Civitas Metropolitano din Madrid. Tricolorii speră să-și revină și să ofere o prestație mai solidă în acest meci de pregătire înaintea turneului final european.

Comenteaza