Sabău, supărat foc pe jucători după înfrângerea de la Craiova: „Nu am legat 5 pase în acest meci. Să arate că sunt fotbaliști”

Sabău, supărat foc pe jucători după înfrângerea de la Craiova: „Nu am legat 5 pase în acest meci. Să arate că sunt fotbaliști”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universităţii Cluj a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a fost învinsă cu 3-2 la Craiova şi a transmis că jucătorii se comportă ca și cum ar fi deja în vacanță.

„U” Cluj are obiectiv unul dintre primele 4 locuri din play-out, pentru a juca în barajul pentru preliminariile Conference League. Ioan Ovidiu Sabău susține că jucătorii nu realizează ce ar însemna calificarea în cupele europene.

Poate nu știm ce înseamnă să jucăm în Europa, am intrat în vacanță. Sunt dezamăgit, supărat, vorbim de Europa... Nu știu dacă s-au mulțumit cu puțin. Dar nu ai voie. Puteau mai mult, puteau să facă 2-0. Sunt multe lipsuri ca să ajungem mai sus, văd altfel lucrurile, poate că așteptările mele sunt prea mari. Ne-am îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare. Nu ai cum să iei gol atât de ușor, să îți plece jucătorii adverși atât de ușor din spate.

Ai emoții la fiecare acțiune în care că iei gol. Am câștigat când am reușit să pasăm, fără să intrăm în duel. Nu am legat 5 pase în acest meci, am da numai la adversar. Nu e nicio presiune, puteam juca relaxați. Ne gândim să fim în primele 10, să jucăm în baraj, dar arătăm prea puțin. Trebuie să ne placă meseria asta, să arate că sunt fotbaliști”, a declarat Sabău, potrivit gsp.ro.

Universitatea Cluj va întâlnii etapa viitoare pe Dinamo, pe teren propriu.

Comenteaza