Romario Pires își dorește un succes pe terenul rivalei: "Sper să mergem acolo și să luăm cele trei puncte"

Romario Pires își dorește un succes pe terenul rivalei: "Sper să mergem acolo și să luăm cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul brazilian al Universității Cluj e cu gândul la victorie înainte de derby-ul cu CFR.

Marcator în partida tur din sezonul regulat, încheiată 2-1 în favoarea "feroviarilor", Romario Pires își dorește să își ia revanșa în fața rivalei din oraș. Brazilianul speră ca "studenții" să încheie învingători derby-ul din Gruia. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Înainte să ne gândim că e un derby, trebuie să ne gândim că sunt tot trei puncte în joc, puncte de care avem nevoie. Știm ce înseamnă acest derby în Cluj. Sper să mergem acolo și să luăm cele trei puncte. Cred că toată lumea așteaptă un asemenea meci.

Și noi când intrăm în teren și e o atmosferă grozavă, ne simțim foarte bine. Avem mulți suporteri, sunt sigur că vor veni să ne sprijine acolo. Sunt sigur că vor cânta tot meciul, sper doar să fie pace și toți să fim fericiți la finalul meciului.

Sunt periculoși la fazele fixe, aproape la fiecare meci marchează. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, să nu le dăm oportunități. Trebuie să facem ce ne cere antrenorul și dacă vom reuși, vom ajunge foarte pregătiți la ora meciului", a declarat Romario Pires.

Partida dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj se va disputa în Gruia, luni, 13 martie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

Comenteaza