Ross, despre meciul cu Mediaş: "Nu simt presiune în plus, nu eram la echipă când au fost aici Ţenter şi Krstanovic"

Ross, despre meciul cu Mediaş:
Baschetbalistul lui "U" Mobitelco, Steve Ross, consideră că meciul echipei sale cu Gaz Metan Mediaş, care îi are în stafrf pe antrenorul Marcel Ţenter şi pe Zoran Krstanovic va fi unul foarte dificil.

"Va fi un meci foarte greu, Mediaş este o echipa bună, între primele 3-4 echipe din campionat. Noi trebuie să ne concentrăm mai mult asupra jocului nostru şi mai puţin asupra adversarului. Pentru mine, nu este o presiune în plus faptul că jucăm împotriva fostului antrenor, Marcel Ţenter, şi a fostului jucător, Zoran Krstanovic, pentru că nu am fost la echipa atunci. Cu siguranţa, însă, pentru suporteri şi pentru club, cei doi fac parte din istoria clubului. Cred că va fi o atmosferă frumoasă la sală. Zoran Krstanovic este un jucător foarte bun, unul dintre cei mai buni din campionat. Cu siguranţă, jucăm mai bine decât am facut-o la finalul anului 2012, ne dorim să continuam evoluţia avută până acum în aceste ultime partide", a precizat Steve Ross, citat de site-ul official al "U" Mobitelco.

Meciul dintre "U" Mobitelco şi Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă de la ora 17 la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

 

Etichete
Comenteaza